20.5.09

missatges, trucades perdudes

.

Missatges. Trucades perdudes. Trucades estranyes des de telèfons desconeguts. Repetició. Fins perdre el significat. Fissures. Una ombra d’angoixa. Números de telèfons apuntats en papers, horaris de trucada. Series de numeracions. Codis. Contrasenyes sense nom d’usuari. Sumes de dies. Setmanes que acaben.

El cos es núvol. Castells d’aire i alè. El teu. Un gest. Un comiat. La necessitat de besar. Desestructuracions. L’actitud dubtosa.

Tremola el terra, camions de gran tonatge. Tremolen les paraules que em dius i no sento. Però al despertar em mostres el color dels ulls, d’un verd desconegut en tu.

Arribo a vegades quan ja ningú espera. Un silenci d’escenari. Una ària. A prop del desamor, i de l’amor. Trossos d’òpera.

Dubto entre frases, tremolen les peces. Encaixen en diferents habitacions. Una barreja, un somriure, una inesperada abraçada per l’esquena. El caliu d’una mà. El contacte amb uns dits que són animalets espantats que s’amaguen. Lo autèntic. La veritat entre parets humides. La bellesa entre les taules, entre taulells.

Intueixes la raó de les coses, però en algun lloc sense paraules.

.