21.11.08

divendres, 21 de novembre: 18 11 2008 21 11 2008. Xifres. Dates...

.
18 11 2008 21 11 2008. Xifres. Dates. I entre les dates, paraules encallades, frases absents: mestre, transmetre. Incògnites fins emmalaltir.


Pell. Frontera de la malaltia. Als aparcaments buits del carrer, fulles brutes de tardor. Papers. I l’asfalt gastat. Imatges amb estranys sentits. Fotografia d’instints.


Que vols transmetre? No pots contestat amb la raó. Amb imatges, metàfores. Els peus d’elles a la sorra on peten les ones. Les seves petjades humides. I les teves desapareixen. Transmissions contra l’angoixa de la mort. L’angunia de les angines i el silenci. Les lletres inflades, vermelles. Una infecció que avança per el teu cos. Un vent de calfred que t’empenyen a pous sense aigua, on no ressonen les pedres quan cauen.


Des de la teva habitació abans segura. Mai teva, completament. Un tremolor de vellesa en mans joves. Un cremar papers com incendiar una vida. Entres a un cotxe, i en els seus seients hi han tentacles de ferro que t'apressen i et mostren les altres pàgines del llibre que llegeixes. Un tacte grumollós.


Descomposició cíclica d'aptituds i voluntats. Construir altes torres per enderrocar-les. El plaer del vertigen somiat. I ara quedar a recer. Posició fetal. Qui t’acull i et consola i et conte lentament fins a cent? Fins deu vegades cent?


La febre tendeix a desequilibrar-te en un plor banal. Et disfresses fins canviar-te per altres en una escala comuna on la realitat es multiplica. Algun dia corregiràs els textos. Potser. Sonava una música que no escoltaves.