24.1.09

seqüències, falta un fragment, falta el teu gest...

.
Seqüències. Falta un fragment. Falta el teu gest. Falto jo. Enderrocs. El lent, constant, inalterable procés de desaparició.
És cert que he vist per el carrer gent foradada i caminant. Gent dins el cotxes i sense cos. Gent en els autobusos i en el trens que no anaven enlloc, els peus soldats al terra.
Barreres humanes contra el buit que comença darrera la cantonada. Ell és allà. Estrany profeta del desig i de la soledat. En les seves mans trobes les lletres que et falten per completar la contrasenya. I en la seva mirada hi ets tu. Mes enllà de mi. Ja no sonarà cap telèfon. I t’acostes en un acte que desconec. La veu que contesta és torrent, riu. I a l’estómac hi ha un dolor sord de platjes sota la tempesta i l’hivern.
Descobreixo el teu cos. Una negació categòrica de sentencies. Si em falta la paret que tu ets. Mestres constructors sense imatges, embogits en edificacions en el gir de l’aire
Qui governa els encreuaments de l’atzar? El codi indesxifrable del teus moviments. Partida de cartes a l’ombra de les habitacions i de la veritat.
.